Bemutatkozás

profilkép2008 óta mérek ingatlanokat, illetve elektroszmog forrásokat. Ez idő alatt alkalmam volt a legtöbb vezeték- és berendezésfajtát megismerni és amennyiben lehetséges, az elektroszmogot csökkenteni vagy megszüntetni.

10 éve rendszeresen figyelemmel kísérem az elektroszmoggal kapcsolatos kutatásokat. Tapasztalataim, és az aktuális kutatási eredmények egyaránt megmutatják, hogy az elektroszmog nagymértékben járul hozzá korunk számos betegségéhez, melyről részben gazdasági, részben társadalmi okokból nem számíthat széleskörű tájékoztatásra.

Szolgáltatásom célja, hogy műszeres mérés és tanácsadás segítségével az Ön, illetve családtagjai szervezetét tehermentesítse az elektroszmog kibocsátók sugárzásai alól. Azt tartom feladatomnak, hogy rávilágítsak az Ön és családja környezetében lévő elektromágneses sugárzásokra, lehetőséget nyújtva azok megismerésére és elkerülésére.

Magda Péter
Elektroszmog mérés, tanácsadás
Telefon: 06 (30) 333-0800

*Az Elektroszmog-meres.hu a nemzetközi gyakorlatban elterjedt Német Épületbiológiai Intézet szabványa szerint mér és értékel. Szeretném tájékoztatni, hogy az Elektroszmog-meres.hu mérése nem nyújtható be magyar szolgáltatóval szembeni jogi lépésre, másrészt nem helyettesít orvosi konzultációt, kezelést.