Bemutatkozás

2008 óta foglalkozom ingatlanok, és elektroszmog források mérésével. Ez idő alatt alkalmam volt a legtöbb vezeték- és berendezésfajta elektroszmog kibocsátását és árnyékolási lehetőségeit megismerni.

Több, mint 10 éve rendszeresen figyelemmel kísérem az elektroszmoggal kapcsolatos kutatásokat, orvosi és szakmai véleményeket. A kutatási eredmények alapján egyre inkább bizonyított és a mérések alkalmával elhangzó beszámolók is egyaránt azt mutatják, hogy az elektroszmog hozzájárulhat korunk számos betegségéhez, melyről részben gazdasági, részben társadalmi okokból nem számíthat széleskörű tájékoztatásra.

Feladatomnak tekintem, hogy ismereteim és tapasztalatom felhasználásával rávilágítsak az Ön és családja környezetében lévő elektromágneses sugárzásokra és azok árnyékolási lehetőségeire.

Épületbiológia

A vállalkozás a Német Épületbiológiai Szabvány szerint mér és foglamaz meg javaslatokat.

Az épületbiológiai mérés egy a magyar törvényes határértékeknél "szigorúbb" ajánlásokat alkalmazó, nem akkreditált mérés, ezért a mérési dokumentáció polgári perben nem használható. Amennyiben Önnek célja, hogy a mérési eredmények ismeretében rendőrséghez, villamosenergia-, telekommunikációs szolgáltatóhoz, termék gyártóhoz, fogyasztóvédelemhez, közös képviselőhöz, stb. fordul, abban az esetben Önnek akkreditált mérésre van szüksége, melyet Magyarországon az Országos Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Igazgatóság végez.

Amennyiben arra kíváncsi, hogy mekkora elektroszmogban tartózkodikhogyan lehet ezeket a sugárzásokat csökkenteni, vagy egyszerűen szeretne több információval rendelkezni a környezetében lévő elektroszmog forrásokról, végül a mérési eredményekről egy dokumentációt kapni, ezekben az esetekben válik hasznára ez a szolgáltatás.

Magda Péter
Elektroszmog mérés
Telefon: 06 (30) 333-0800
06 (30) 333-0800