Bemutatkozás

profilkép2008 óta foglalkozom ingatlanok, és elektroszmog források mérésével, mely idő alatt lehetőségem volt a legtöbb vezeték- és berendezésfajta elektroszmog kibocsátását és árnyékolási lehetőségeit megismerni.

Több, mint 10 éve rendszeresen figyelemmel kísérem az elektroszmoggal kapcsolatos kutatásokat, orvosi és szakmai véleményeket. A kutatási eredmények és a mérések alkalmával elhangzó beszámolók is egyaránt azt mutatják, hogy az elektroszmog nagymértékben járul hozzá korunk számos betegségéhez, melyről részben gazdasági, részben társadalmi okokból nem számíthat széleskörű tájékoztatásra.

Feladatomnak tekintem, hogy ismereteim és tapasztalatom felhasználásával rávilágítsak az Ön és családja környezetében lévő elektromágneses sugárzásokra és azok árnyékolási lehetőségeire.

Magda Péter
Elektroszmog mérés
Telefon: 06 (30) 333-0800

*Az Elektroszmog-meres.hu a nemzetközi gyakorlatban elterjedt Német Épületbiológiai Intézet szabványa szerint mér és értékel. Szeretném tájékoztatni, hogy az Elektroszmog-meres.hu mérése nem nyújtható be magyar szolgáltatóval szembeni jogi lépésre, másrészt nem helyettesít orvosi konzultációt, kezelést.

06 (30) 333-0800