Bemutatkozás

profilkép2008 óta foglalkozom ingatlanok, és elektroszmog források mérésével. Ez idő alatt alkalmam volt a legtöbb vezeték- és berendezésfajta elektroszmog kibocsátását és árnyékolási lehetőségeit megismerni.

Több, mint 10 éve rendszeresen figyelemmel kísérem az elektroszmoggal kapcsolatos kutatásokat. Tapasztalataim, és a legfrissebb kutatási eredmények egyaránt megmutatják, hogy az elektroszmog nagymértékben járul hozzá korunk számos betegségéhez, melyről részben gazdasági, részben társadalmi okokból nem számíthat széleskörű tájékoztatásra.

Feladatomnak tartom, hogy műszeres mérés és tanácsadás segítségével rávilágítsak az Ön és családja környezetében lévő elektromágneses sugárzásokra, lehetőséget nyújtva azok elkerülésére, vagy csökkentésére.

Magda Péter
Elektroszmog mérés
Telefon: 06 (30) 333-0800

*Az Elektroszmog-meres.hu a nemzetközi gyakorlatban elterjedt Német Épületbiológiai Intézet szabványa szerint mér és értékel. Szeretném tájékoztatni, hogy az Elektroszmog-meres.hu mérése nem nyújtható be magyar szolgáltatóval szembeni jogi lépésre, másrészt nem helyettesít orvosi konzultációt, kezelést.