Elektroszmog elleni védekezés

Műszeres mérés → elektroszmog elleni védelem

Fel szeretném hívni a figyelmét, hogy a különböző elektroszmog kibocsátók Önre ható sugárzását meghatározott mérési módszerekkel szükséges mérni, számítani. Ha olyan szakember/laikus mérési eredményeire, tanácsaira hagyatkozik, aki nem szakszerű mérési módszerekkel mér, azzal kockázatot vállal.

Az elektroszmog terhelés csökkentésének legfőbb feltétele az elektroszmog műszeres mérése. Ez az a szolgáltatás, amely képes a főbb tartózkodási helyek, illetve berendezések feltérképezésére. Műszeres mérés nélkül csak felelőtlen és a valóságot meg sem közelítő találgatás történik.

Az elektroszmog források által kibocsájtott sugárzások mértékére, illetve védőtávolságokra ritkán létezik recept. Egyforma kibocsátók is gyakran okoznak meglepetéseket, másrészt minden vezetékben más mennyiségű áram folyik, illetve minden GSM antenna más teljesítménnyel, karakterisztikával működik. Mérés nélkül előfordulhat, hogy extrém sugárzásban töltjük mindennapjainkat, anélkül hogy tudnánk róla, vagy épp ellenkezőleg, odaképzelünk olyasmit, ami nincs ott.

Gyakran előfordul, hogy:

 • nincs mitől védekezni,
 • nem lehet védekezni,
 • fontos lenne a védekezés, de nem attól, amit gondolunk,
 • alá- vagy túlbecsüljük a védekezés fontosságát,
 • alá- vagy túlbecsüljük a védekezés mértékét,
 • szinte biztos, hogy más mértékű sugárzásban tartózkodunk, mint amit gondolunk,
 • stb.

Védekezést kiépíteni, védekezésről beszélni, mérést követően lehetséges.

Felvilágosítás = elektroszmog elleni védekezés

A műszeres mérés és tanácsadás mellett számtalan -az egészségmegőrzés szempontjából elengedhetetlen- információ tudható napjaink kibocsátóiról, melyeket iskolában nem tanítanak, orvos nem figyelmeztet rá és interneten sem fellelhetők.

A mérés és tanácsadás alkalmával szóljon, ha bővebb információt szeretne tudni általában az elektroszmogról vagy akár konkrét kibocsátóról.

Ajándék tanácsadás

Védekezési tanácsadást ismerhet meg napjaink egyik legjelentősebb elektroszmog kibocsátójáról, mely sugárforrás nap, mint nap része az Ön, és családja életének.

Amennyiben

vesz igénybe, a mérés után -a mérési jegyzőkönyv mellett- részletes leírást kap a védekezési lehetőségekről. A tájékoztatást elektronikus formátumban elmentheti, kinyomtathatja, ezáltal bármikor a későbbiekben is a segítségére lehet.

Miért jó a meglepetés ajándék nekem?

 • a mérések során az ügyfelek részéről leggyakrabban felvetődő témakört tárgyalja,
 • Ön és családja közvetlen környezetében garantáltan megtalálható a tárgyalt elektroszmog forrás,
 • jelentős sugárzást spórolhat meg teste számára a leírt védekezési lehetőségek segítségével,
 • részletes,
 • elektronikus, letölthető, nyomtatható,
 • olyan ember tanácsadását olvassa, aki elektroszmog méréssel foglalkozik,
 • olyan független ember tanácsadását olvassa, akinek semmilyen anyagi haszna nem származik az adott témakörből,
 • a média, vagy az internet nem fogja informálni a témakörről.

Elektroszmog árnyékoló festék

Az elektroszmog árnyékoló festék alkalmas mobil bázisállomás, GSM antenna, wifi és bármilyen falon kívüli rádiófrekvenciás kibocsátó sugárzásának nagymértékű csökkentésére, továbbá leföldelve szinte megszűnteti az adott falból érkező elektromos térerősséget is. Egy fekete alapozó festék kerül a falra, melyet utána le lehet festeni más színnel. A festéket 2 rétegben kell felhordani. A 15 literes kiszerelés körülbelül 40 m2 falra elegendő, melynek anyagköltsége -földeléssel együtt- körülbelül 120-130 eFt.

Fontos! Ha mobil bázisállomás, GSM antenna sugárzását szeretné árnyékolni, előtte mindenképpen méresse meg a lakótérben jelen lévő sugárzást és kérjen tanácsadást, mert előfordulhat, hogy nem azt a falfelületet érdemes árnyékolni, ami logikusnak tűnik.

Fel szeretném hívni a figyelmét, hogy semmilyen elektroszmog árnyékoló festék nem alkalmas a villamosenergia közellátásból (nagyfeszültség, transzformátor, 400 voltos vezeték), villanyórából, elektromos fűtésből érkező 50 Hz-es mágneses indukció árnyékolására. A festék kizárólag magasfrekvenciát (GSM antenna, wifi, DECT telefon stb.), és elektromos térerősséget árnyékol.

Az elektroszmog árnyékoló festékkel kapcsolatban további információért keresse a magyarországi forgalmazót.

Földelés, mint elektroszmog elleni védekezés?

Az ember biokémiájának természetes egyensúlya a test leföldelt állapotában van. Az elektroszmog biokémiára gyakorolt káros hatásának ellensúlyozásában támogatást jelenthet az emberi test leföldelése.

A földelés hatásai az emberi szervezetre:

 • gyulladást csökkent
 • fájdalmat csillapít
 • csökkenti a testfeszültséget (szó szerinti feszültség: Millivolt)
 • csökkenti a vér viszkozitását, ezáltal javítja a véráramlást
 • nő a szív frekvenciájának variabilitása (HRV): a szívritmus jobban alkalmazkodik a testen belüli változásokra és a külső környezeti hatásokra.

Földelési lehetőségek:

 • Séta mezítláb, földre-, betonra tenyerelés, fa ölelés, bármilyen földdel való érintkezés bőrön, fémen keresztül.
 • Földelni Jó Kft. professzionális megoldásokkal és számtalan hasznos információval szolgál a test leföldelésével kapcsolatban. Nappali alátét számítógépezés közben, éjszakai alátét stb.
 • Földelés saját kezűleg. Egy kertben levert betonvasra (szondára) szorítóbilinccsel rögzítünk egy villanyszerelésnél is használatos rézkábelt, bevezetjük a szobába és bármely testrészünkhöz érintjük. Magam úgy szoktam, hogy 20-30 cm szigetelést levágok a kábel végéről és számítógépezés, olvasás, tévézés, akár alvás közben a csuklómra tekerem. Nem szükséges feszesen, elég ha egy helyen hozzáér a bőrhöz.

 

Az alábbi videón az USA egyik legismertebb kardiológusa beszél testünk rendszeres leföldelésének fontosságáról.

 

Személyi földelő termékek a Stat-x Group forgalmazásában. Kényelmes csuklópántok, cípőföldelés stb.

További bővebb írás az emberi test leföldelésének jelentőségéről.

06 (30) 333-0800