Koronavírus tájékoztató

Tisztelettel kérem a kedves leendő Ügyfelet, hogy amennyiben a mérés előtt, akár a mérés napján bármilyen betegségtünet (torokfájás, köhögés stb.) felmerül a családban, mondja le a mérést! Akár azonnal egyeztethető új időpont. A lemondás semmilyen következménnyel nem jár.

Szeretném tájékoztatni a kedves érdeklődőt, hogy a mérés, kérésre maszkban történik, illetve lakótérben, minden esetben lábzsák használatával. A méréshez nem szükséges megérinteni semmit a lakótérben.

Maximálisan érthető, hogy mindenki másképp gondolkodik arról, hogy kit, hogyan enged be a lakóterébe. Ahogy jelenleg részemről is csak a mérések egy része kivitelezhető:

Spóroljon időt

Ne pazarolja idejét a mérésre

Ahhoz, hogy tudjuk mekkora intenzitás van jelen egy lakótérben, nem minden esetben szükséges bemenni a lakótérbe.

Vannak szituációk (telefonos egyeztetés során eldől), amikor nem szükséges a helyszínre fáradnia abban az esetben, ha az ingatlanra, telekre be lehet jutni. Akár azért, mert nincs kerítés, akár azért, mert az ingatlanra (épületbe) a bejutás megoldható.

Ez esetben a mérés helyszínéről fel fogom hívni Önt, hogy egészen biztosan a kívánt ingatlan legyen mérve. Készül 3 fotó az ingatlanról, melyet a helyszínről megkap email-ben. A szolgáltatás költsége átutalással kiegyenlíthető, illetve a mérési eredményeket természetesen e-mail-ben is megkapja. A mérés kiértékelését követően mindent megbeszélünk telefonon.

Amennyiben úgy dönt, hogy nem kíván a helyszínre jönni, garantáltan ugyanazt a szolgáltatást kapja, mintha a helyszínre fáradt volna.