Bemutatkozás

2008 óta foglalkozom ingatlanok, és elektroszmog források mérésével. Ez idő alatt alkalmam volt a legtöbb vezeték- és berendezésfajta elektroszmog kibocsátását és árnyékolási lehetőségét is megismerni. Számos műszerrel ellenőrzött alacsony-, és magasfrekvenciás árnyékolási projekt tanácsadását bonyolítottam.

Több, mint 10 éve rendszeresen figyelemmel kísérem az elektroszmoggal kapcsolatos kutatásokat, orvosi és szakmai véleményeket. A kutatások egyre többször kijelentik és a mérések alkalmával elhangzó beszámolók is egyaránt azt mutatják, hogy az elektroszmog számos betegség kockázatát növelheti, melyről részben gazdasági, részben társadalmi okokból nem számíthat széleskörű tájékoztatásra.

Feladatomnak tekintem, hogy ismereteim és tapasztalatom felhasználásával rávilágítsak az Ön és családja környezetében lévő elektromágneses sugárzásokra és esetlegesen a csökkentési lehetőségekre. Az árnyékolás -nem az úgynevezett harmonizálásra, hanem- minden esetben valós, műszeres méréssel ellenőrizhető elektromágneses árnyékoló anyagok, villanyszerelési megoldások, praktikák, eszközhasználati szokások stb. alkalmazására irányul.

Árnyékoló anyagokat nem értékesítek és nem állok üzleti kapcsolatban árnyékoló anyagokat forgalmazó cégekkel.

MÉRŐMŰSZEREK

A szolgáltatás által használt mérőműszerek megfelelnek a 98/336, 92/31, EN50082 és EN5501 1. CE irányelveknek, illetve az IEC (Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság) által nemzetközileg elfogadott IEC801-1 (EN 50081-1) / IEC204 (EN 60204) méréstechnikai műszer szabványoknak.

Magda Péter
elektroszmog mérés