Bemutatkozás

14 éve foglalkozom ingatlanok és elektroszmog források mérésével és elektroklíma szaktanácsadással. Ez idő alatt alkalmam volt a legtöbb vezeték- és berendezésfajta elektroszmog kibocsátását mérni és árnyékolási lehetőségeiket megismerni. Számos alacsony- és nagyfrekvenciás árnyékolási kivitelezés tanácsadását bonyolítottam, ellenőriztem.

Több, mint 10 éve rendszeresen figyelemmel kísérem az elektroszmoggal kapcsolatos kutatásokat, orvosi és szakmai véleményeket. A kutatások egyre többször kijelentik és a mérések alkalmával elhangzó beszámolók is gyakran azt jelzik, hogy az elektroszmog számos betegség kockázatát növelheti, melyről részben gazdasági, részben társadalmi okokból nem számíthat széleskörű tájékoztatásra.

Elektroszmog mérő

Feladatomnak tekintem, hogy tanulmányaim és tapasztalataim felhasználásával rávilágítsak az Ön és családja környezetében lévő elektromágneses sugárzásokra és a csökkentési lehetőségekre. Az árnyékolási tanácsadás minden esetben a széles szakmai körben elismert elektromágneses árnyékoló anyagok, villanyszerelési megoldások, praktikák, eszközhasználati szokások stb. alkalmazására irányul.

A szakszerű mérés fontos alapfeltétel, de nem az egyetlen cél. Tapasztalt szakember, döntések meghozatalában és az elektromágneses kitettség csökkentésében is képes segítséget nyújtani Önnek.

Földsugárzás méréssel/radiesztéziával nem foglalkozom. A félreértések elkerülése végett jegyzem meg, hogy a mérés természetesen nem pálcával történik, hanem objektív, reprodukálható módon, tanusított kalibrációval rendelkező műszerekkel.

Független tanácsadóként nem áll érdekemben, így nem célom egy mérési eredményt bagatellizálni, vagy épp túlzó aggodalmakat megfogalmazni.

Rendelkezem azon szakmai képesítéssel, mely alkalmassá teszi a vállalkozást professzionális nemzetközi elektroklíma mérésre és szaktanácsadásra.

Vélemények a szolgáltatásról

Nagyon segítőkész volt

„Telek vásárlása előtt fordultam Magda Péterhez. Nagyon segítőkész volt és rendkívül lelkiismeretesen konzultált velem méréseinek eredményéről, aminek köszönhetően könnyen döntést tudtunk hozni a telek vásárlásával kapcsolatban.”

Z. János

Alapos szaktudással rendelkező, precíz

„Petert telefonon kerestuk meg kulfoldi ingatlan velemenyezesevel kapcsolatban es egy nagyon felkeszult, alapos szaktudassal rendelkezo preciz, korrekt tajekoztatast kaptunk. Peter idejet es energiajat nem kimelve adott felvilagositast es nagyon szerencsesnek erezzuk magunkat, hogy ot megismerhettuk es hogy azonnal segitett nekunk. Koszonjuk Peter!”

Sz-K. Nikolett

Felkészült és független szakember!

„Aggódtam, de szerencsére Péter mérései alapján nem kell aggódnunk. Korrekt, gyors és pontos, a jegyzőkönyv is hamar elkészült a megnyugtató eredménnyel.
Feltétlenül ajánlom, mert egy felkészült és független szakember! Nem azért végez méréseket, hogy utána milliós varázskütyüket sózzon ránk.
Köszönöm mégegyszer!”

B. Orsolya

Tapasztalatok

szakmai tapasztalat

Lakóingatlan/munkahely mérés és tanácsadás

Gyermek és felnőtt elektromágneses kitettségének csökkentése

Referenciák