Bemutatkozás

2008 óta foglalkozom ingatlanok és elektroszmog források mérésével és tanácsadással. Ez idő alatt alkalmam volt a legtöbb vezeték- és berendezésfajta elektroszmog kibocsátását és árnyékolási lehetőségét megismerni. Számos alacsony- és nagyfrekvenciás árnyékolási projekt tanácsadását bonyolítottam, ellenőriztem.

Több, mint 10 éve rendszeresen figyelemmel kísérem az elektroszmoggal kapcsolatos kutatásokat, orvosi és szakmai véleményeket. A kutatások egyre többször kijelentik és a mérések alkalmával elhangzó beszámolók is gyakran azt jelzik, hogy az elektroszmog számos betegség kockázatát növelheti, melyről részben gazdasági, részben társadalmi okokból nem számíthat széleskörű tájékoztatásra.

Elektroszmog mérő

Független szolgáltatóként feladatomnak tekintem, hogy ismereteim és tapasztalatom felhasználásával rávilágítsak az Ön és családja környezetében lévő elektromágneses sugárzásokra és a csökkentési lehetőségekre. Az árnyékolás -nem az úgynevezett harmonizálásra, hanem- minden esetben valós, műszeres méréssel ellenőrizhető elektromágneses árnyékoló anyagok, villanyszerelési megoldások, praktikák, eszközhasználati szokások stb. alkalmazására irányul.

A szakszerű mérés fontos alapfeltétel, de nem cél. Tapasztalt szakember az elektromágneses terhelés csökkentésében és döntések meghozatalában segít Önnek.

Termékértékesítéssel nem foglalkozom és nem állok üzleti kapcsolatban árnyékoló anyagokat forgalmazó cégekkel.

A használt mérőműszerek megfelelnek a 98/336, 92/31, EN50082 és EN5501 1. CE irányelveknek, illetve az IEC (Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság) által nemzetközileg elfogadott IEC801-1 (EN 50081-1) / IEC204 (EN 60204) méréstechnikai műszer szabványoknak.

Magda Péter
Elektroszmog mérés és tanácsadás