Gyakori kérdések

Amennyiben arra kíváncsi, hogy

~ milyen forrásokból és mekkora elektroszmogban tartózkodik,

~ hogyan lehet ezeket a sugárzásokat csökkenteni,

~ egyszerűen szeretne több információval rendelkezni a környezetében lévő elektroszmog forrásokról,

~ a mérési eredményekről dokumentációt kapni,

~ mindezekről egy független véleményt hallani,

~ egy az elektroszmog csökkentés, árnyékolás témakörében tapasztalt szakembertől,

~ aki nem szeretne semmit eladni Önnek,

ezekben az esetekben válik hasznára ez a szolgáltatás.

Az elektroszmog szerteágazó témakör. Előfordulhatnak olyan elektroszmog források, helyzetek, amikor ez a szolgáltatás nem tud segíteni Önnek. Amennyiben ilyen kérdéssel, kéréssel fordul hozzám, azt azonnal közlöm, ahogy abban is igyekszem segíteni, hogy kit kereshet meg kérdésével.

Ha a kedves Ügyfél szempontjából tekintek a műszer megbízhatóság kérdésére, akkor érthető a felvetés, ha a saját szempontomból, akkor nem. Ez természetesen azért van, mert az internet elbizonytalaníthatja. Az interneten mindenki mondja a saját verzióját, melyek egy része tapasztalati háttér nélküli vélemény, másik része, kizárólag önös érdekeket szem előtt tartó kijelentés.

Bízom benne, hogy már a honlapból kiderül, hogy éjjeli lámpákon (az is fontos lehet) kívül más elektroszmog forrásokat is mértem ezelőtt. Mértem, tanácsot adtam már számos cégnek, intézménynek, munkahelynek (Paks II., MKB Bank stb.). Megfordultam kis- és nagyértékű ingatlanokban, kis- és nagycsaládok otthonában. Mértem mérési jegyzőkönyvvel már rendelkező ügyfeleknek, leukémiás gyermek, felnőtt környezetét, lovak, méhek környezetét is.

Éveken keresztül több műszererrel is mértem ugyanazt a frekvenciát egyidőben.

Még egyetlen negatív visszajelzés nem érkezett ezügyben.

Az elektroszmog frekvenciák ellenőrizhető fizikai jelenségek.

Javaslom, hogy amennyiben bizonytalan bármely elektroszmog mérő szolgáltatással kapcsolatban, ellenőrizze a mérést egy másik, független szolgáltatással.

Akkreditált műszer nem létezik, akkreditált szolgáltatás igen.

Az interneten elérhető elektroszmog méréssel, tanácsadással foglalkozó szolgáltatások szinte mindegyike nem akkreditált.

Akkreditált szolgáltatók:

~ Sugárbiológiai Intézet,

~ NMHH,

~ villamosenergia és telekommunikációs szolgáltatók,

~ illetve az EMF-LAB Műszaki Kft.

A fenti szolgáltatók -információim szerint- nem feltétlenül vállalnak akkreditált mérést, viszont csak Ők jogosultak rá. Az akkreditált szolgáltatás költsége általában 200-300 eFt-nál kezdődik.

Kizárólag a fent említett szolgáltatók adnak hivatalos, akkreditált mérési jegyzőkönyvet.

Árnyékoló anyagokat, elektroszmog csökkentő terméket nem értékesítek, és nem vagyok üzleti kapcsolatban ezzel foglalkozó cégekkel. Az árnyékoló anyagok, különböző elektroszmog csökkentési lehetőségek egy része természetesen pénzbe kerül. Amennyiben árnyékolás mellett dönt, ezeket a termékeket ott vásárolja meg, ahol Önnek megfelel.

A szolgáltatás egyik erénye, hogy nem foglalkozik kereskedelemmel, nincs anyagi érdeke abban, hogy bagatellizáljon, vagy pánikot keltsen, ezáltal független véleménnyel szolgál.

Attól függetlenül, hogy nem foglalkozom termékértékesítéssel, tisztában vagyok az árnyékoló anyagok hatékonyságával, viselkedésével, elérhetőségeivel. Igény esetén tudok szolgálni javaslatokkal.