Visszajelzések

Ügyfelek véleménye a szolgáltatásról

Alapos szaktudással rendelkező, precíz

Petert telefonon kerestuk meg kulfoldi ingatlan velemenyezesevel kapcsolatban es egy nagyon felkeszult, alapos szaktudassal rendelkezo preciz, korrekt tajekoztatast kaptunk. Peter idejet es energiajat nem kimelve adott felvilagositast es nagyon szerencsesnek erezzuk magunkat, hogy ot megismerhettuk es hogy azonnal segitett nekunk. Koszonjuk Peter!

Sz-K. Nikolett

Felkészült és független szakember!

Aggódtam, de szerencsére Péter mérései alapján nem kell aggódnunk. Korrekt, gyors és pontos, a jegyzőkönyv is hamar elkészült a megnyugtató eredménnyel.
Feltétlenül ajánlom, mert egy felkészült és független szakember! Nem azért végez méréseket, hogy utána milliós varázskütyüket sózzon ránk.
Köszönöm mégegyszer!

B. Orsolya

A kiértékelés is hamar jött

1-2 napon belül jött és mért, mindenkinek ajánlom. A mért adatok és a kiértékelés is hamar jött.

V. K. Adrienn

Nyugodt lelkiismerettel ajánlom a munkáját mindenkinek

Pár napon belül helyszínelt, mért és nagyon alapos és részletes értékelést adott. Arra is körültekintően figyelt, hogy alternatív tanácsával megoldásokat ajánljon a lehetséges, később felmerülhető problémákra. Nyugodt lelkiismerettel ajánlom a munkáját mindenkinek.

E. Ágnes

Lelkiismeretes és professzionális tájékoztatás

Telekvásárlás előtt vettem fel a kapcsolatot Magda úrral, aki készségesen azonnal felajánlotta segítségét. Nagyon korrekt és gyors szolgáltatást, lelkiismeretes és professzionális tájékoztatást és érthető mérési eredményeket kaptam, ami nagyban közrejátszott a döntésemben. Valószínűleg megmentett egy olyan vásárlástól, amit később nagyon megbántam volna. Ha szükségem lesz még elektroszmog mérésre, biztosan hozzá fordulok majd. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm Péter mégegyszer!

K. Zoltán